WATER PROJECT (ism. “AGUA ONG”)

319 MILJOEN MENSEN HEBBEN GEEN TOEGANG TOT WATER OP HET AFRIKAANSE CONTINENT.

Onze OUDE jaren 80 laarzen en RETRO jaren 90 sneakers collecties zijn gekoppeld aan de aanleg van water putten in afgelegen gebieden van Oeganda, in samenwerking met de NGO “Agua ONG”.
Dankzij deze samenwerking hebben we een ​​waterput kunnen bouwen in de Kyangabukama-regio
(Oeganda). De put levert drinkwater voor 500 mensen in de omgeving, waardoor hun kwaliteit van leven verbetert en het risico op gevaarlijke ziekten vermindert

De aanleg van een waterput vergroot de mensen hun productiecapaciteit, minimaliseert de tijd die nodig is om water te vinden en helpt hen een stabieler leven te bereiken.
Deze verbeteringen in het leven van mensen zijn een van de sleutelfactoren voor het stimuleren van de economische ontwikkeling van het gebied.

HERBEBOSSING (ism. “EDEN PROJECTS”)

Onze CLASSIC 70s kicks-collectie en RANCHO V.3 houden verband met de herbebossing van verwoeste gebieden in samenwerking met Eden Reforestation Projects. Deze NGO uit Californië werkt hand in hand met lokale bevolking in de meest ontboste regio’s van de planeet.
We streven ernaar om de wereld te herbebossen en het meest te helpen kansarme mensen in ontboste gebieden om hun gemeenschappen te ontwikkelen en te laten groeien door middel van werk.

De doelen van ons werk met Eden Reforestation Projecten omvatten:
· Herbebossing van de bossen van enkele van de meest ontboste gebieden op de planeet.
· Voedsel verstrekken aan de lokale bevolking die verantwoordelijk is voor herbebossing van deze gebieden.
· Schuilplaatsen bouwen voor wilde dieren die bedreigd worden door ontbossing.
· Mensen helpen zichzelf uit extreme armoede te halen.
· Het verstrekken van medicijnen aan de lokale bevolking.
· Verhoging van de gewasopbrengsten.
· Het regenereren van de grond door het planten van bomen programma.

OCEANEN (ism. “WASTE FREE OCEANS”)

We werken samen met Waste Free Oceans, een NGO wiens doel het is om de oceanen schoon te maken van afval dat mensen hebben daar gegenereerd en gedumpt tijdens de laatste decennia.
Waste Free Oceans werkt aan vermindering, recycling en hergebruik van zwerfvuil op zee door lokale vissers te verbinden met, recycling bedrijven, fabrikanten en politieke agenten.

ROLAND V.5 collectie is gekoppeld aan deze oceaanreinigingsproject in samenwerking met Waste Free Oceans. Voor elk verkocht paar helpen we om 1 kg plastic schoon te maken.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping